Mikään ei kestä, mikään ei pysy. Olen yksin keskellä helvettiä. Tuskan yksinäinen autiomaa levittäytyy kaikkialla ympärilläni. Vain yksinäisyyttä, silmänkantamattomiin.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Mikään ei kestä, mikään ei pysy. Olen yksin keskellä helvettiä. Tuskan yksinäinen autiomaa levittäytyy kaikkialla ympärilläni. Vain yksinäisyyttä, silmänkantamattomiin.
Kommentit
Synkän oloinen mutta tiiviissä ilmaisussaan onnistunut kuva tunteesta. Tältä ihmisestä joskus tuntuu. Onneksi erämaahan voi puhjeta yllättäviäkin keitaita.
Sivut