Onko ylleni langetettu kirous? Yksinäisyyden aura, joka hohkaa pimeää valoa
Kertoo omaa karua kieltään: pysy poissa. Ei saa koskea
Mikään ei saa minua uskomaan, että olen hyvä, rakkauden arvoinen
Miksi he välittäisivät, eihän kukaan niistäkään, joita rakastin?
Tiedän: olen itseni pahin vihollinen
Piru minussa kuiskii korvaani: eivät he sinua rakasta
Miksi rakastaisivat?
Et sinä ole mitään, et kukaan
Kaikkein vähiten rakkauden arvoinen
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi