Sinä raiskasit minun sieluni
Joka oli kaunis ja viaton
Puhdas ja täynnä rakkautta
Nyt se on musta ja vääntynyt
Rikottu osiin
Sinä varastit minulta elämän
Enkä minä anna anteeksi
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Sinä raiskasit minun sieluni
Joka oli kaunis ja viaton
Puhdas ja täynnä rakkautta
Nyt se on musta ja vääntynyt
Rikottu osiin
Sinä varastit minulta elämän
Enkä minä anna anteeksi
Kommentit
rehellistä vuodatusta, hienoa
mustaa puhuvia teoksia.
hyvin kirjoitettu
Sivut