Taivaanvalot loistavat kirkkaudessa
Synkin pimeys on poissa
Valo pääsee jälleen sieluuni
Enää ikkunoitani ei maalata mustalla
Synkin pimeys on poissa
Valo pääsee jälleen sieluuni
Enää ikkunoitani ei maalata mustalla
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut