Tuhansina paloina makaan lattialla Ja yö on mustempi kuin itse kuolemaSelite: Depression kourissaoletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 9.8.2019 23:02 runoretku Riipaiseva. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 10.8.2019 0:49 Yön tytär Kiitokset kommentistasi! Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 10.8.2019 5:49 aquarius jostain kuitenkin löytyy valonkipinä johon tarttua ja joka kantaa! kuvaava runo ahdistavasta masennuksen tunteesta Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 12.8.2019 13:09 Yön tytär Kiitän! Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 12.8.2019 18:19 Star Joskus voi tuntua tuolta, aina on valoa näkyvissä, aina <3 Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 14.11.2019 19:19 u roskala Tehokkaasti kuvattu depressio. Itsekin kokenut tuon kaltaista joskus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 3 4 5 seuraava › viimeinen »
Kommentit
johon tarttua ja joka kantaa!
kuvaava runo ahdistavasta
masennuksen tunteesta
Sivut