Routa korventaa
Repii ja raastaa
Polttaa, polttaa, polttaa
Tämä tuska, jolle ei löydy sanoja
Kuin helvetinlieskat sielussani
Minä olen kuollut
Vaikken vielä haudattu
Selite:
Joskus on käyty lähellä pohjaa...
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Avoimeksi jää mikä tuska, routaiseen maahan en samaistunut. Lukijan vika. Tuskan syvyys tuli selväksi, vaikuttavalla tavalla viimeisellä rivillä. Jotain puuttui.
Tuska kuvattuna hienosti
Sivut