Voisinpa vaihtaa vihani kyyneliksi
Sulattaa ikiroudan sisältäni
Unohtaa kylmyyden ja vihan leimuavat revontulet
Mutta jokin minussa ei suostu unohtamaan
Sitä minkä pitäisi antaa levätä rauhassa
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi