Minun kotini on siellä, minne aurinko ei paista
Mustat unet, synkät yöt seuralaisinani minä valvon
Vuodan yksin verta hiljaisuudessa
Kello tikittää pimeydessä, muita ääniä ei kuulu
Olen sokea kaikelle muulle paitsi omalle kärsimykselleni
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi