Rakennan orjantappurakruunun
Asetan sen otsalleni ja katson, kuinka veri virtaa
Kuin vesi syvältä maan uumenista
Olen marttyyri, joka kantaa itse ristinsä
Kaivaa hautansa
Taivas repeää
Huudan tuskasta, joka syövyttää minua sisältäpäin
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi