Sinä olit pahin kaikista
Se, joka repi minut kahtia, viilsi kaikkein syvimmät haavat
Kuinka paljon kärsimystä on tarpeeksi?
Miksi minusta tuntuu, ettei sydämeni pääse sinusta eroon?
Kannan sinua aina mukanani
Kaikesta tuskasta huolimatta
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Koskettaa kivuliaasti, herättää ajatuksia ja havahduttaa muistamaan että nyt kaikki on paremmin. Hieno!
Koskettaa kivuliaasti, herättää ajatuksia ja havahduttaa muistamaan että nyt kaikki on paremmin. Hieno!
Sivut