Itken polttavia kyyneleitä
Muistot repivät sieluani palasiksi
Itken kun muistan kasvosi
Kaikki pahat tekosi, jotka eivät jätä minua rauhaan
Tätäkö elämä on, vain kärsimystä ja pelkoa?
Haluan uskoa valoon ja rakkauteen
Mutta sydämeni on mustaakin mustempi
Sammutit valon silmistäni, sammutit valon sydämestäni
Mitä vielä haluat
Etkö ole jo satuttanut tarpeeksi?
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Näin kävi minullekin.
Toivutaan!
Näin kävi minullekin.
Toivutaan!
Sivut