Onko olemassa oikeutettua kostoa?
En haluaisi olla tämä nainen, jonka näen peilistä.
Piesty, nöyryytetty, rikottu.
Sinä sait minut vihaamaan itseäsi.
Ja vielä enemmän itseäni.
Janoamaan kostoa, jota en koskaan pysty toteuttamaan.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Vaikuttava oli runosi!.
Vaikuttava oli runosi!.
Sivut