Miksi sinä olet elossa
Kun hän on kuollut
Ja lepää nyt yksin haudassaan
Kaikki kauneus ja arvokkuus riistettynä
Ikuiseen tyhjyyteen tuomittuna, viattomana uhrina
Miksi sinä et voinut kuolla hänen sijastaan?
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi