Huudan tuuleen saamatta vastausta.
Huudan sinua, vastassa pelkkä hiljaisuus.
Sinä olet mennyt aikaa sitten, etkä enää kuule minua.
Seison yksin elämäni raunioissa, ikuisuuden äärellä.
Kaikki minulta meni sinun lähtösi jälkeen.
Vain toivo jäi.
Kuinka pitkälle se yksin voi kantaa?
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Surullisen kaunis!.
Surullisen kaunis!.
Sivut