Sammumaton tuska, josta ammentaa
Syvä kaivo, pohjaa ei näkyvissä
Minun elämäni kaivon pohjalla
Ei valoa, ei minun silmilleni
Vain pimeys näkökentässäni
Harhailen sokeana eteenpäin, vastausta vailla
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
jotenkin kiehtova:DD
Sivut