Mieleni kuin musta aukko
Imee kaiken hyvän ja kauniin ympäriltään
Kuolettaa tunteet
Vain tuska ja viha jäljellä, ei mitään muuta
Kiroan heidän nimensä
Jotka tappoivat minut ja jättivät sydämeni vuotamaan kuiviin
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Koskettavan surullista.
Sivut