Majakka yössä, jonka valo on sammunut. En löydä tietä, harhailen yksin, vailla toivoa, vailla rakkautta. Itken kadotetun sieluni tähden.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Majakka yössä, jonka valo on sammunut. En löydä tietä, harhailen yksin, vailla toivoa, vailla rakkautta. Itken kadotetun sieluni tähden.
Kommentit
Vaan siellä kuitenkin on majakka :) Vaikka valo olisikin hetkeksi sammunut, niin se on siellä kuitenkin. Suunta löytyy kyllä :) Ehkä sie tunnet sielusi kadonneeksi ~vaan ei siitä niin helpolla eroon pääse :) Se olet sinä kaikkine osapuolinesi kanssa täydellisenä.
Surullinen runo ja kaikessa surullisuudessaankin niin kaunis.
Koskettava runo. Lohduton..."Itken kadotetun sieluni tähden." Mutta jollain tavalla myös lohdullinen. Itku on merkki toivosta. Ehkä sielu ei sittenkään ole täysin kadoksissa. Sanasi ovat osoitus siitä.
sinä itse olet tuo majakka,
älysi on tuo Valo,
Tie on haasteesi
toivo on sisälläsi
rakkaus olet sinä itse
iloitse sielustasi, jonka olet jo löytänyt
Sivut