Alla tähtikirkkaan yön minä hengitän, kuuntelen hiljaisuutta ja odotan.
Olen odottanut kauan, olen odottanut aina, eikä tämä odotus pääty.
Odotan, että tulisi joku, joka pelastaisi minut itseltäni, muuttaisi minut siksi, joka halusin aina olla.
Odotan, vaikka tiedän, että kukaan ei tule.
Silti minä seison ja odotan, kunnes aika kääntyy itsensä ympäri ja todellisuus katoaa tähtien sumuun.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi