Miten paljon voikaan yksi käsi satuttaa.
Kuinka paljon voikaan yksi katse rikkoa.
Muita olen halveksinut, sinua kohtaan tunnen vain vihaa.
Miten vapautua tästä vihasta, kerro se minulle?
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Miten paljon voikaan yksi käsi satuttaa.
Kuinka paljon voikaan yksi katse rikkoa.
Muita olen halveksinut, sinua kohtaan tunnen vain vihaa.
Miten vapautua tästä vihasta, kerro se minulle?
Kommentit
Koskettavuutta.
Satuttava runo.
Sivut