Elämä kadonnut tuhkana tuuleen.
Sielu pirstaloitunut miljooniin osiin.
Koko perusta murentunut palasiksi, maan tomuksi.
Kaikki, mitä rakastin.
Poissa, särkynyt.
Uskoni mennyttä.
Miten kaikki voi hajota hetkessä palasiksi?
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Pirstaleista rakentuu aina lujempi ja eheämpi rakennus. Kaikkea hyvää runovuoteesi 2012!
Niin surullista - pidin.
Toivon, että saat koottua taas palat yhteen. Elämä kantaa sittenkin. Voimia!
Sivut