Miksi asiat, jotka eniten haluaisi unohtaa, eivät suostu katoamaan mielestä koskaan?
Yksityiskohdat muistaa ikuisesti, katkeraan loppuun asti.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Miksi asiat, jotka eniten haluaisi unohtaa, eivät suostu katoamaan mielestä koskaan?
Yksityiskohdat muistaa ikuisesti, katkeraan loppuun asti.
Kommentit
Niin, ei laske elämä helpolla. Muisti toimii toisinaan tuskallisen hyvin.
Sivut