Kauneus, mitä on kauneus?
En tiedä mitään kauneudesta
Minä olen sisältä ruma
Yritin etsiä rakkautta, mutta rakkaus petti minut
Ei minusta tullut eheää, menin ihmisistä vain enemmän rikki
Enää en halua ketään lähelleni
Yksinäisyys sattuu, mutta olen jo tottunut
En tiedä muuta tapaa elää
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kuinka surullista.
Meistä kukaan tuskin osaa määrittää kauneutta täydellisesti.
Sivut