Elämä, joka oli valetta alusta loppuun.
Yritä siinä sitten etsiä kaiken tarkoitusta
Kun tulevaisuus piilottaa itsensä
ja harhailet sokeana etsien tietä, jota ei löydy.
Tämä maailma on vienyt minulta kaiken, johon uskoin.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi