Voiko sisältä kuollut herätä enää henkiin?
Iloita nousevasta auringosta, aamukasteesta jalkojen alla
Uudesta päivästä, joka on mahdollisuuksia täynnä
Unohtaa kivun ja tuskan
Antaa anteeksi
Jatkaa elämäänsä
Minä en omaani pysty jatkamaan
Vaikka haluaisin, menneisyyden paino on liian raskas
Ehkä jonain päivänä?
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kyllä se päivä tulee - pidin.
Halivoimia sinulle.
Sivut