Sataa suuria pisaroita, nimettömiä
Totuus lepää maailman yllä kuin usvahuntu
Tyhjät kasvot peileissä, ikkunoissa
Ääneen lausumaton suru saa rumimman muodon
Tämä maailma ei anna armoa
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Sataa suuria pisaroita, nimettömiä
Totuus lepää maailman yllä kuin usvahuntu
Tyhjät kasvot peileissä, ikkunoissa
Ääneen lausumaton suru saa rumimman muodon
Tämä maailma ei anna armoa
Kommentit
Herkkää surumielistä kauneutta,jonka takana piilee väkivaltainen voima. Pidin. Paljon.
Runosi kosketti syvältä..
Tyly - mutta tosi sanomaltaan? Otsikko pehmentää muuta tekstiä.
Sivut