Minä olen yhtä haavaa
Sykkivää, märkivää paisetta
Sinä porasit minuun reikiä , jotka vuotavat edelleen
Yksikään sana ei paranna, yksikään rukous ei lohduta
Sinun katseesi tuli polttaa minut karrelle
Miksi minä ristiinnaulitsen itseni sinun pahuutesi tähden?
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Runosi on upea,
karuilla mutta voimakkailla sanoilla
olet saanut luotua suorastaan raadollisen
kauniin runon.
Sivut