Menneisyyden pölyssä en saa henkeä
Kaikki on tässä
Olevainen ja olematon, mennyt ja tuleva
Katson kohtalon peiliin
Sirpaleista näen vajavaiset kasvoni
Toinen puoli hämärän peitossa
Ei ole elämää ilman kuolemaa
Ei ole elämää ilman rakkautta
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi