Jyrkät ovat portaat, jotka johtavat alas pimeään
Seinillä ei valon pilkahdustakaan
Vain hiljaisuuden loputon huuto
Äänet, äänet pimeydessä
Yritän kynsiä tietäni ulos tästä painajaisesta
Jolla ei ole alkua eikä loppua
Katkera ja hullu on nauruni, joka kaikuu läpi seinien
Katkera on itse elämä
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi