Katson ikkunasta ulos, on pimeää
Sataa, vesi valuu räystästä pitkin
Kyyneleet silmissäni muistelen yhteistä aikaamme
Miksi sen piti päättyä niin?
Miten pystyn antamaan anteeksi sinulle, miten itselleni?
Kumpi meistä on enemmän syyllinen?
Ei sillä ole enää väliä
Olen kiitollinen sinusta, yhteisestä ajastamme
Vaikka sydämeeni sattuukin joka kerta, kun muistan sinut
En unohda, en koskaan
Kovimman opetuksen elämältä sain
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Elämän yksi suurimmista opetuksista on se, että oppii antamaan itselleen anteeksi.
Pidin tästä runosta, osuu minuunkin.
Sivut