Jos kuolen tulevana yönä
Muistatko minut vielä huomenna?
Vai olenko jo unohtunut
Kuihtunut pois sinun sydämestäsi
Kuin kuollut ruusu hautakiven juurella
Selite:
Pohtimassa syntyjä syviä...
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Jos kuolen tulevana yönä
Muistatko minut vielä huomenna?
Vai olenko jo unohtunut
Kuihtunut pois sinun sydämestäsi
Kuin kuollut ruusu hautakiven juurella
Kommentit
Kaihoisan haikeaa pohdintaa hyvässä runossasi.
Sivut