Loppunut nauru
Esiripun takana vain synkkä ja hiljainen hulluus
Maailmanpelko sisälläni ei hellitä
Kuoleman korpit lentävät matalalla
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Loppunut nauru
Esiripun takana vain synkkä ja hiljainen hulluus
Maailmanpelko sisälläni ei hellitä
Kuoleman korpit lentävät matalalla
Kommentit
vaikka jotenkin lohduton
pidän paljon
Lähipiirissäni on myös korpit melkein jokapäiväisiä vieraita. Tässä muistan sanonnan: "kerran se on korpinpääkin valkoinen.
Sivut