Kerran minäkin olin elossa
En enää muista, miltä se tuntuu
Millaista on olla viaton
Kun sydän on vielä puhdas, vailla katkeruutta, vailla
vihaa
Kun osaa rakastaa ja ottaa vastaan rakkautta
Ja sydämessä kaikki maailman toivo ja usko tulevaisuuteen
Nyt olen menettänyt sen kaiken
Enkä osaa edes itkeä
Vaikka sydämeeni sattuu kuin se olisi revitty rinnasta ulos
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi