Sinä luulet tietäväsi mitä pelko on
Tule ja näytän sinulle helvettini, jonka omin käsin rakensin
Sinä luulet tietävästi mitä tuska on
Tule ja näytän sinulle sydämeni, joka rinnastani revittiin
Sinä luulet tietäväsi
Mutta oikeasti olet sokea
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Hieno, totta on ettei toinen koskaan , ainakaan täysin voi toisen tuskaa, eikä iloakaan tietää ja tuntea
loistava!
Sivut