Olen epämuodostunut
Pelkkää haavaa päästä varpaisiin
Sirpaleita ja repeämiä
Täynnä arpia, jotka voit tuntea
Kun kosketat ihoani
Näkymätön nainen, ei kukaan
Sinulle minä olin joku
Kunnes tuli se päivä
Kun maailma sinut minulta vei
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
"pelkkää haavaa päästä varpaisiin"
- upea ilmaisu.
Sivut