Entä jos
jään laineeksi tähän
väliaikaistoon
syysvetten pintaa hipovaksi askelmaksi,
jonka vasta pakkastammi
uneen päästää
Entä jos
järven pintaa hiipivä
usvan hiljainen nuotti
minusta jää
haihtuvan veden kuulas henkäys
kun valo hipoo hämärää
Entä jos
jään laineeksi tähän
muistoksi
jäätyvään pintaan
askelmaksi syysvetten syvään
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut