Matalapaineisissa navetoissa
monikuisen märehtimisen jälkeen
Ne sahaavat seiniin aukkoja
sanoakseen, että ovat poissa
Huikenteleva, päällepäsmäröivä valo
talloo sokeat
luo varjot uudelleen
Ne sanovat seinien olevan kiittämättömiltä poissa,
mutta aidat jäävät
aidat jäävät ja sokea karja
vedetään päästä
koskemaan sähkölankaa,
että osaisivat nauttia kesälaitumesta
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut