Suurimmat äänet
syrjäyttävät kaiken muun
tästä hetkestä:
Hengityksemme huuru
sulkee meidät halaukseen,
haukomme sisään
toisistamme tullutta
olemassaolon tilaa
Kuuntelemme lumihiutaleita,
jotka täällä ainoastaan
saavat koskettaa
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi