Ne, jotka jäävät
ovat tummanvihreitä neulasia
Kun kurjen huuto pyyhkii lehtiä,
kuulen valon pitkät jäähyväiset
verannalla, jolla kesä ja talvi
tekevät sovinnon
Joka nousullaan niukempi päivä
vie kohti uutta unta
ne, jotka jäävät valvomaan
ovat tummanvihreitä neulasia
paljaimpien ytimien uskollisia vartijoita
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut