Ennen kuin tiesin itselleni nimeä, kampasin päälleni teidän antamanne puristuksen päivännäkemättömieni, arvottomieni peitoksi oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 12.11.2023 22:08 runoretku Mielenkiintoinen, ajatuksia herättävä runo. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 3 4 5 6 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut