Tänään
kuulas saavuttaa vihreän
kirpeä kuolema, tuo kannoillaan
puiden kirjomieli paljaaksi leijailee
ja kompastun niin yht'äkkiseen hiljaisuuteen
Syksyksi käännyn, pian kelohiuksinen
siksi istutan itselleni
pimeää vasten
lupauksen,
Amsterdamin huumaavan kevään
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut