Sinä olet minun mehiläisen siipeni, kesäpäivän hunajasametin kutoja, rakennat kaikkien tulevien heinäkuiden vihreän, kun aarretta kotiin kannat, lehdon kulta oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 21.12.2023 14:43 Star Kaunista kerrontaa, pimeän aika ei tunnu niin pimeältä. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 3 4 5 6 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut