Ennen kuin olen herännyt,
on aamu saapunut luokseni
ja jättänyt yöpöydälle
uuden alun hellän odotuksen
Tältäkö tuntuu
viikunapuusta,
joka on talven lähestymisestä huolimatta
kasvattanut kerralla kaksi pehmeää lehteä
Niin kiivaasti tähän valoon
kurkotan
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut