Päivät saavat syntyä ja kuolla
siellä, missä olette.
Sanon:
Tervetuloa, kaikki varjoni.
Minä suljen oven maailmaltanne
ja kuljen yksin hengästysteitäni pitkin
sinne, missä voin olla kehyksetön;
turvalliseen tilaan,
jossa on kaikki ne paikat
ja kaikki ne ajat,
joita sisälläni oleva tarvitsee
ja jossa kukaan ei sano,
että olen liikaa.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut