Yksinäisyys on turvallinen tila

Runoilija Fringilla

nainen
Julkaistu:
253
Liittynyt: 21.3.2004
Viimeksi paikalla: 20.11.2024 4:49

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiitos niille, jotka lukevat!
Suosittelen:
 
Päivät saavat syntyä ja kuolla
siellä, missä olette.
 
Sanon:
Tervetuloa, kaikki varjoni.
 
Minä suljen oven maailmaltanne
ja kuljen yksin hengästysteitäni pitkin
sinne, missä voin olla kehyksetön;
turvalliseen tilaan,
jossa on kaikki ne paikat
ja kaikki ne ajat,
joita sisälläni oleva tarvitsee
ja jossa kukaan ei sano,
että olen liikaa.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Yksin voi hyvä olla hetken verran. 
Osuva teksti, hyvin kerrottu. 
Upea ikkuna sielun maisemaan, joka osaa hienosti sanoittaa tiensä ja ympäristönsä.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut