Olisinpa twerkkaava virkamies,
säkenöivä ja kimaltava karisma,
hyökyvä ja hersyvä puhe.
Havahdun,
Mutta minähän olen hyvä näin:
vakavana kuutamossa kipinöivä syvänne,
hymy, joka ei ensin kohoa, ja sitten nauraakin jo liikaa,
sukellus, josta pääsee miljooniin maailmoihin ja ulkoavaruuden planeetoille,
murtovesi, joka voi olla mitä vain.
Minä teen mitä haluan,
ja sitä paitsi:
twerkkaavat auringot paistavat vain päivällä.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi