Valoisan huoneen hiljaisuus
kuin odotushuoneessa
tai rautatieaseman hallissa
aikataulua katseella hoputtaen
Tuuli kyntää kätensä hiuksiin
jossain aavalla,
jossa tunnen itseni aivan pieneksi
karikoksi
Varpaat kostuvat vedestä
jossain korvessa,
jossa ympärillä on tarpeeksi yksinäisyyttä
jotta tuntee kuuluvansa joukkoon
Kyljet koettelevat kestoaan
jossain korkealla,
jossa on liian paljon aikaa katsella viimeisiä sekunteja
lepatellessaan kuin itkusta vapisevat huulet
alemmaksi
Sammutan valot.
Selite:
On pimeää.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi