Muurahaiset III

Runoilija Fringilla

nainen
Julkaistu:
253
Liittynyt: 21.3.2004
Viimeksi paikalla: 20.11.2024 4:49

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiitos niille, jotka lukevat!
Suosittelen:
 
Matalapaineisissa navetoissa
monikuisen märehtimisen jälkeen
Ne sahaavat seiniin aukkoja
sanoakseen, että ovat poissa
 
Huikenteleva, päällepäsmäröivä valo
talloo sokeat
luo varjot uudelleen
 
Ne sanovat seinien olevan kiittämättömiltä poissa,
mutta aidat jäävät
aidat jäävät ja sokea karja
vedetään päästä
koskemaan sähkölankaa,
että osaisivat nauttia kesälaitumesta
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihmisten lisäksi toivottavasti karjaakin osattaisiin kohdella hyvin.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut