Tuuli taivuttaa kämmeniin
sadepisaroiden rytmin
kuin tervehdykset, jotka kohoavat koskettaviksi
ohi juostessa
mene - mene - mene!
ohi juostessa
mene - mene - mene!
lahkeet märkinä
mutta juuri nyt, juuri tässä
karehtii lätäköissä, askelten alla
hymy
Hyppään
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut