Kun kirvelit silmiä,
en heti tunnistanut, mutta
hedelmättömän maan helle,
se sinä olet,
aavikkonainen,
kun hiekanjyvä kerrallaan
väliaikaistoosi valun,
routainen Sahara,
sinuksi minä tulenoletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut