Täytyyhän jossain jo
kaikua ivallisen iteroijan nauru
kertokaa jo mitä testataan, kun
arkuutta kaivaa
simulaation piiska
kohtaamattomalle annettu kosketus
kehässä toistuva eksytystilaus
Tyhjään ojentuva käsi
riekaleinen, epävireinen
loppukesän perhossiipi
elottomaan käytetty
rampa lenninraaja
Yksinäisen alla ui
havahtuva
joutilas pimeä
Selite:
Sain haasteen sanoista: käytetty, piiska, havahtuminen/havahtuva, epävireinen
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Simulaation piiska on aika armoton heikkojen kohtieni suhteen, mutta ei kai se olisi hyvää huumoria, jos tuo sisäinen hysteerikko ei ylireagoisi.
Sivut